The Five Minute Journal for Kids

The Five Minute Journal for Kids

The Five Minute Journal for Kids esittelee lapsellesi samaa positiivista psykologiaa, joka on tehnyt alkuperäisen 5 Minute Journal niin suosituksi ympäri maailmaa.

The Five Minute Journal for Kids

Positiiviseen psykologiaan keskittyvä päiväkirjaEtuosa five minute journal for kids

Lasten päiväkirjassa Intelligent Change on siirtänyt parhaan aikuisten version lapsiystävälliseen muotoon, mikä innostaa lapsiasi vastaanottamaan uuden päivän tarmolla, ystävällisyydellä ja uteliaisuudella.

 

Työkalu oppimisen ja pohdinnan apuvälineenä

Käyttämällä {{T:5}} -appia lapsesi saa yksinkertaisen ja tehokkaan välineen kehittyäkseen kiitolliseksi kaikista niistä hyvistä asioista, joita tapahtuu joka päivä.

Samaan aikaan lapsi oppii myös pohtimaan päivän tapahtumia, niin että päässä ei ole hajanaisia ideoita ennen uuden päivän haasteita - ja aikaa kuluu vain 5 pientä minuuttia.

 

Mitä The 5 Minute Journal for Kids sisältää?

'The Five minute Journal for Kids', varmistaa, että lastasi tervehtii joka päivä mukavat keskeiset tekijät, jotka ohjaavat häntä keskittymään elämän hyviin asioihin. Päiväkirja sisältää:

  • 5 päivittäistä kysymystä, joissa keskitytään kiitollisuuteen, pohdintaan ja siihen, mikä tekee tästäkin päivästä fantastisen 
  • Viikoittaiset haasteet, jotka auttavat lapsesi kasvattamaan rohkeutta ja itsetuntoa
  • Päivän positiiviset sanat tai lainaukset, jotka antavat jotain ajateltavaa ja löytämään Voimaa 
  • Kaunisti kokonaan kuvitetut esittelyt inspiroivilla pikkutarinoilla 

Päiväkirjasta lapsesi oppii uusia asioita, kasvaa ihmisenä ja säilyttämään kaikki positiiviset muistot ja tunteet, joita hän on kirjoittanut muistiin päivästä toiseen.

five minute journal for kids yleiskatsaus 

Mitä lapsesi saa käyttäessään The Five Minute Journal for Kids-appia?

Asiat, joita opimme lapsuudessamme, viemme mukanamme elämässä, ja siksi on tärkeää, että lapset rakentavat kykyä nähdä hyvää ympäröivässä maailmassa.

'The 5 minute Journal for Kids' auttaa lastasi kehittämään positiivisia piirteitä, jotka seuraavat häntä koko elämän ajan luotettavana perustana optimismille, itseluottamukselle ja rohkeudelle. Näihin sisältyy:

  • Voimakkaammat positiiviset tunteet
  • Enemmän iloa, optimismia ja onnellisuutta
  • Enemmän myötätuntoa toisia kohtaan
  • Vähemmän yksinäisyyden ja eristyneisyyden tunnetta

 

Voimaannuta lapsen englannin kielen taitoja The 5 Minute Journal for Kids-apin avulla

Opimme parhaiten, kun meillä on hauskaa, ja lisäbonuksena 'The Five minute Journal for Kids' voi auttaa vahvistamaan lapsen englannin osaamista, jos haluat valita kirjoittamisen alkuperäiskielellä.

Koska päiväkirja ei toimi kotitehtävänä, vaan päivittäisenä apuna, voit antaa lapsesi harjoitella englantia ilman, että siitä tulee pakkotehtävää.

Useimmilla koululaisilla on englantia jo 1. luokalla, joten 'The 5 minute Journal for Kids' on erinomainen tilaisuus antaa lapsellesi paremmat ennakkotaidot kouluun.

löytää päivän hyvä five minute journal for kids

Kuinka käytetään lasten Five minute Journal:ssä

Päiväkirjan lasten painoksessa on kaksi osaa - aamu ja ilta.

Aamulla lapselta kysytään kolme kysymystä, jotka auttavat luomaan loppupäivälle optimistisen ajattelutavan, joten olet valmis tekemään päivästä mahdollisimman hyvän.

Illalla lapsi ajattelee mitä oppi päivän aikana ja mitä hyviä asioita tapahtui, joten päivä päättyy positiiviseen ajatteluun.

 

Tee siitä yhteistä tekemistä

Innosta lastasi, kun lapsen pitää täyttää päiväkirjaa.
Voit auttaa sekä sanoin että sanamuodoin, mutta asioiden täyttämisestä '5 Minute Journal'-päivyriin voi myös kehittyä nopeasti mukava rituaali, jonka sinä ja lapsesi jakavat ja jotka tukevat juuri teidän erityissiteitänne.

Päiväkirjan kirjoittaminen kestää vain 5 minuuttia, eikä myönteisiä vaikutuksia voi aliarvioida.

Katso lisää 'The Five Minute Journal for Kids'-päivyriapista täältä

Osta 'The Five minute Journal for Kids' täältä ja TOIMITUS on ILMAINEN


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Ladataan...