Voita OCD – tule vapaaksi pakkoajatuksista ja pakko-oireista*

Voita OCD – tule vapaaksi pakkoajatuksista ja pakko-oireista
  • Tekijä: Malte Lange
  • Painos: Äänikirja (Lataa)
  • Kieli: Suomi

Jos kärsitte OCD:stä (pakkoajatuksista ja / tai pakko-oireista) jokapäiväisessä elämässä, voit hakea apua! Hypnoosin avulla voit estää OCD:n ja pakko-oireesi - ja saada itsehallinnan, jonka et uskonut olevan mahdollista.

Näin pääset eroon OCD:stä (pakkoajatuksista ja pakko-oireista)

Hypnoosin avulla on mahdollista murtaa kuvio pakkomielteineen ja pakkoineen. Teemme kaikki erilaiset toistuvat toimet joka päivä, auttaen meitä hallitsemaan elämäämme ja luomaan arkeen tietyn ennalta arvattavan ennaltaehkäisyn ja hallinnan. Mutta joillekin ihmisille on vaikea asettaa rajat ja päättää, että tietty ajatus tai toiminta on valmis ja toteutettu, ja he toistavat sen uudestaan ja uudestaan.

On mahdollista päätyä kuvioon, jossa toistamme saman pakotetun toiminnan kaavaa tai ajattelemme samoja (epähyödyllisiä) ajatuksia uudestaan ja uudestaan - ilman koskaan sitä tunnetta, että se riittää.

OCD: n voittaminen – pääse eroon pakkoajatuksista ja pakko-oireista. Se on suunniteltu auttamaan sinua, joka olet kiinni kuviossa, jossa pakotetaan toistamaan toimintaa tai ajatusta. Hypnoosi on resurssi, joka auttaa sinua rikkomaan kuvioita ja saamaan itsehallinnan takaisin - ja erityisesti estämään pelkoa siitä, ettei toimintoa / ajattelua tehdä.

 

Mitä ”Voita OCD”-hypnoosi sisältää?

Johdannossa saat selityksen siitä, miten OCD ottaa vallan ihmisten elämästä ja kuinka helppoa on murtaa pakkomalli ja korvata se uusilla ajatuksilla ja toimintastrategioilla. Saat myös apua rentoutumiseen, rauhan löytämiseen ja aikaa poistaaksesi arkipäivän stressin ja aloittaaksesi OCD-kuvion rikkomisen.

Hypnoositilassa rakennamme uusia polkuja, siltoja ja ajatuksia - ja pakkomielle / toiminnot hajoavat hitaasti ja ne työstetään pois ajatuksistasi.

 

Mitä saat pakkoajatusten ja -oireiden käsittelystä?

  • Saat rentouttavan ja kuvioiden rikkovan hypnoosi, joka heikentää OCD:tä ja antaa sinulla takaisin vapautesi
  • Opit hallitsemaan ajatuksiasi ja toimintojasi itse ilman ahdistusta tai epävarmuutta.
  • Saat hypnoosin sekä musiikin kanssa että ilman sitä, joten voit saada apua omaan OCD:si parhaiten sinulle sopivalla tavalla.

Ohjelma toimii parhaiten kun kuuntelet sitä joka päivä 14 vuorokauden ajan.

Heikennä OCD-oireitasi, pakko-oireitasi ja pakkoajatuksia jo tänään – tehokkaan hypnoosimme avulla!


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Ladataan...