Ehdot ja määräykset

Tuotteet

Tarjoamme 14 päivän palautuskäytännön ja kahden vuoden takuun. Nykyinen palautusoikeus koskee vain tietovälineitä, jotka palautetaan alkuperäisessä täydellisessä pakkauksessa (lataukset eivät oikeuta palautukseen).

Tarkasta tilauksesi huolellisesti vastaanoton yhteydessä. Tarkasta virheiden tai laiminlyöntien varalta. Jos sinulla on viallinen tai virheellisesti toimitettu tavara, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian.

Toimitus

Tilauksille ei ole toimitusmaksua Mindly.eu-palvelussa. Erikoistilauksista tai vastaavista saatetaan veloittaa maksu – tämä sovitaan yksilöllisesti. Tilauksesi toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, mikäli mahdollista.

Jos tavarat ovat vahingoittuneet tai kadonneet toimituksen aikana, Mindly.eu-palvelu vastaa kustannusten korvaamisesta. Sinun täytyy kuitenkin ilmoittaa tästä asiakaspalveluun sähköpostitse 14 päivän sisällä.

Jos tavarat ovat vahingoittuneet tai kadonneet toimituksen aikana, sinä vastaat kustannusten korvaamisesta. Jos vastaanotamme palautetun paketin, jonka palautuspostimerkki on viallinen, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta lisäkustannukset.

Latausten ostaminen

Ellei toisin ilmoiteta, Mindly.eu-palvelusta ostetuilla digitaalisilla tuotteilla (lataukset) ei ole palautusoikeutta, mutta kahden vuoden takuu on yhä voimassa. Tämä koskee kaikkia verkkosivuston digitaalisia tuotteita (selvästi merkitty latauksiksi tai E-kirjoiksi, MP3-tiedostoiksi, PDF-tiedostoiksi ja muiksi digitaalisiksi muodoiksi).

Toimitus tapahtuu välittömästi maksun jälkeen. Lataat suoraan verkkosivustolta tai sähköpostitse lähetettävien linkkien kautta.

Jos et voi ladata tilaamiasi tiedostoja, ota sähköpostitse yhteyttä Mindly.eu-palveluun. Teknistä lisätukea ei tarjota.

Käyttöoikeus

Kaikki Mindly.eu–palvelusta ostetut tuotteet on suojattu tekijänoikeudella ja lisensoitu vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Maksu

Voit maksaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa/Visa Electron, Eurocard, MasterCard, Maestro, American Express, JCB ja Diners Club.

Maksukorttien käytöstä ei peritä maksuja Mindly.eu-palvelussa.

Käyttöehdot

Jos haluat tehdä ostoksia Mindly.eu-palvelussa, sinun täytyy hyväksyä käyttöehdot.

Tämä on laillinen sopimus sinun ja Mindly.eu-palvelun välillä, jossa määritetään Mindly.eu-palvelun käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, et saa painaa “Hyväksy”-painiketta. Sinun täytyy hyväksyä ja noudattaa täällä esitettyjä ehtoja. Muutokset, lisäykset tai poistot eivät ole hyväksyttäviä, ja Mindly.eu-palvelu saattaa kieltää palveluiden käytön, mikäli jotain tämän sopimuksen osaa ei noudateta.

  1. Ikävaatimukset: Palveluita saavat käyttää vain 13-vuotiaat ja tätä vanhemmat henkilöt ja henkilöt, joilla on vanhemman tai huoltajan lupa. Vanhempien lupaa ei vaadita yli 18-vuotiaille.
  2. Loukkaava materiaali: Olet tietoinen, että Mindly.eu-palvelua käyttäessäsi saatat kohdata sisältöä, joka saattaa vaikuttaa loukkaavalta, säädyttömältä tai epämieluisalta, vaikka kaikkea sisältöä ei ehkä nimenomaan ilmoiteta loukkaavaksi, säädyttömäksi tai epämieluisaksi. Siitä huolimatta hyväksyt käyttäväsi Mindly.eu-palvelua yksinomaan omalla riskilläsi.
  3. Henkilökohtaiset tiedot: Mindly.eu-palvelu ei paljasta henkilökohtaisia tietoja asiakkaista, ellei muutoin ole ilmoitettu tai ellei tätä sopimusta rikota.
  4. Käyttösopimus: Mindly.eu-palvelusta ostetut tuotteet ovat yksinomaan sinua varten (asiakas) ja vain sinä voit käyttää niitä. Mikään kaupallinen käyttö ei ole sallittua eikä sinulla ole lupaa jakaa tuotetta. Sinun tai kolmannen osapuolen ei myöskään ole luvallista kiertää tai yrittää kiertää mitään tietoturvan vastatoimia tai suojatoimenpiteitä. Jos haluat tarjouksen joistakin ostetuista materiaaleista, tämä täytyy tehdä asianmukaisella ammatillisella tavalla. Asiakkaana sinun vastuullasi on estää kolmatta osapuolta jakamasta ostettua materiaalia. Jos et kunnioita tätä sopimusta, sinut asetetaan syytteeseen lain sallimassa laajuudessa.

Napsauttamalla “Hyväksyn”-painiketta myönnät tunnustavasi ja hyväksyväsi kaikki käyttöehtomme.