10 ohjetta itsetunnon parantamiseen

Itsetunnon ja -luottamuksen parantaminen ajan kanssa onnistuu erilaisilla keinoilla, mutta joskus tarvitset itsetunnon kohennusta välittömästi. Itsetunnon nopea nostaminen on saavutettavissa 10 helpolla kohdalla. Joten, jos sinulla on työpalaveri tai tuleva tapahtuma joka vaatii itsetunnon boostia, seuraa vain näitä helppoja ohjeita ja ole parempi Sinä. Saavutat paremman itsetunnon minuuteissa näillä keinoin.

10 ohjetta itsetunnon parantamiseen

1. Hymy vie pitkälle ja saa sinua sekä näyttämään ja tuntemaan itsesi itsevarmaksi. Jos alat tuntemaan itsesi hermostuneeksi, ala vain hymyillä ja jännitys sulaa kuin itsestään. Aivot yhdistävät hymyn hyviin asioihin ja hymyillessä on vaikea tuntea muuta tunnetta kuin onnellisuutta.

2. Ihmisten silmiin katsominen luo vaikutelman täydellisestä itsetunnosta. Kun saat vastavuoroisen katsekontaktin, itsetuntosi vain kohentuu entisestään. Katsekontakti luo sinusta itsevarmemman vaikutelman, kunnes rentoudut ja vaikutelmasta tulee totta.

3. Jos muutat sisäisiä epäilyjäsi ja muutut positiivisemmaksi, itsetuntosi nousee huimasti. Kaikilla on epäilyjä jotka saavat ajattelemaan negatiiviseksi, mutta jos työnnät nämä ajatukset syrjään ja ajattelet myönteisiä ajatuksia, itsetuntosi paranee nopeasti.

 

4. Muiden ihmisten mielipiteiden unohtaminen voi olla hyödyksi. Muiden mielipiteet eivät vaikuta onnellisuuteesi. Itsetuntosi tulisi riippua vain omasta mielipiteestäsi itsestäsi.

5. Näytä hyvältä tuntuaksesi hyvältä. Jos laitat ulkonäöstäsi huolehtimiseen aikaa, tunnet itsesi itsevarmemmaksi ja itsetuntosi kasvaa.

6. Meditoi ja harjoita myönteisiä ajatuksia usein. Jos jatkuvasti tuet positiivista käsitystä itsestäsi, alat uskoa itsesi olevan tärkeä. Tämä luo parempaa itsetuntoa ja -luottamusta.

7. Eri tilanteisiin sopeutuminen ja lennosta uudistuminenkin voivat olla hyödyksi. Itsetuntosi voi horjua helposti, mutta jos pysyt positiivisena ja sopeudut eri tilanteisiin, pystyt pitämään itseluottamuksesi joka tilanteessa.

8. Jatka toimimista vaikket tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Älä koskaan anna pelolle valtaa ja anna pelon lamauttaa. Jos jatkat toimintaa, itsetuntosi jatkaa kasvuaan ja pysyy ehjänä jatkuvasti.

9. Puhu itsevarmasti. Anna äänesi kuulua ja luota ideoihisi ja mielipiteisiisi. Puhu aina hitaasti ja anna muiden tietää mielipiteesi.

10. Aina ota kantaa johonkin. Jos olet osa onnistumista, se vain kasvattaa itsetuntoasi ja antaa sinulle tilaa kasvaa. Varmistus on avain itseluottamukseesi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö