5 vinkkiä tinnituksen lievittämiseen

Tinnitus on sairaus, jossa henkilö kuulee epänormaalia melua, kuten soimista tai huminaa, joka on peräisin korvan ja/tai pään sisältä. Nämä pään äänet voivat olla satunnaisia ja/tai ärsyttäviä ääniä, tyypillisesti jatkuvia luonteeltaan.

5 vinkkiä tinnituksen lievittämiseen

Mainittujen äänien tonaalisiin variaatioihin kuuluu matala huriseva ääni, korkeat vingahdukset, vinkuva ääni ja tyypilliset soivat äänet. Useimmissa tapauksissa vain tinnituksesta kärsivä henkilö voi varsinaisesti kuulla äänen.

Tinnitusäänet voivat olla peräisin mistä tahansa neljästä korvan osasta - välikorvasta, ulkokorvasta, sisäkorvasta ja sen luontaisesta yhteydestä aivoihin. Vaikka tinnitusta ei pidetä vakavana terveydentilana, se voi olla merkki vakavan sairauden puhkeamisesta. Tinnitukselle ei oikeastaan ole olemassa erityistä ja täysin universaalia hoitoa, mutta on olemassa tapoja, joilla ihmiset voivat löytää helpotusta.

Viisi vinkkiä, jotka auttavat tarjoamaan helpotusta tinnitukseen

Ihmiset voivat hoitaa tinnitusta hoitomuodoilla, jotka sopivat potilaan taudinkuvaan. Esimerkiksi tässä on viisi vinkkiä mahdollisen helpotuksen etsintään tinnitushoitojen avulla:

Vaihtoehtoiset hoitomuodot

Kuten akupunktio, kraniosakraaliterapia ja aromaterapia. Vaihtoehtoiset hoidot voivat tunnetusti auttaa hallitsemaan epämukavuutta ja / tai kipua, joka aiheutuu tinnituksesta.

Terveelliset elämäntapavalinnat

Riittävät ja ravitsemukselliset ateriat, liikunta ja uni ovat tärkeitä kun halutaan välttää sairauksien, kuten tinnitus, puhkeamista.

Verenkierron parantaminen

Joskus tinnituksen puhkeaminen voi johtua huonosta pään ja korvien verenkierrosta. Päähierontaa, aromaterapiaa ja jopa erityisiä yrttejä käyttämällä voi auttaa parantamaan pään ja kehon verenkiertoa.

Parempien ajattelutapojen kehittäminen

Neuvonta ja perinteiset hoitomuodot voivat auttaa ihmisiä oppimaan miten sopeutua tinnitusääniin ja mahdollisesti sivuuttamaan ärsyttävät tinnitusäänet koko heidän jokapäiväisestä elämästään. Keskittyminen ja rentoutuminen auttavat myös tyhjentämään mielen negatiivisuudesta, joka liittyy sairauteen, sekä rentouttamaan lihaksia riittävästi parantamaan verenkiertoa .

Käytä melua äänen peittämiseen

Tinnitusääniä voidaan itse asiassa peittää muilla äänillä, kuten tikittävillä kelloilla tai valkoisella kohinalla. Laite, joka päästää valkoista kohinaa auttaa joitakin ihmisiä lievittämään tinnitusäänien luomaa epämukavuutta päivisin ja öisin. Erityiset kuulokojeet voivat myös auttaa peittämään tinnitusääniä useimmilla.

Tinnituksen esiintyminen ei välttämättä tarkoita suurempaa ongelmaa, yleensä mahdollinen eroavaisuus jossakin osassa korvan verenkiertoa. Useimmat tinnitustapaukset eivät välttämättä omaa erityistä syytä, joka edellyttää lääketieteen ammattilaista löytämään todellisen lähteen käymällä läpi lääketieteellisen arvioinnin.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö