Opas Mindfulness

"Mindfulness" on tila, jossa keskitetään ihmisen keskittyminen nykyiseen. Kun ihmiset ovat "tietoisia" (Mindfulness), he tutkailevat erilaisia ajatuksia ja tunteita kaukaa ilman, että ovat tuomitsevia näitä ajatuksia ja tunteita kohtaan. Sen sijasta että jätettäisiin ihmisen elämä "liukumaan käsistä" ilman että sitä tutkaillaan, "tietoisuudessa" annetaan ihmisten elää parempaa elämää tässä hetkessä herättäen heille uudenlaisia elämänkokemuksia.

Opas Mindfulness

"Tietoisuus" on ideaalinen mielentila, johon suurimman osan ihmisistä pitäisi harkita saavuttavansa. Liian monet ihmiset ovat keskittyneitä menneeseen ja tulevaan. Nämä ovat ajatuksia jotka saavat ihmisen pidättäytymään nykyisyydestä. Jos nämä samat ihmiset voivat ymmärtää miksi he keskittyvät menneeseen ja tulevaan niin paljon, heillä ei olisi luultavasti muita suurempia ongelmia elämässään. "Tietoisuus" auttaa ihmisiä vähemmän tai enemmän tulemaan maadoitetuiksi, joka voi auttaa heitä tajuamaan miten ja miksi asiat tapahtuvat heille nykyisyydessä.

Jotta ihmisestä voisi tulla "tietoisempi" pitää ihmisen harjoittaa yksinkertaista meditaatiota. "Tietoisuus" meditaatio on prosessi joka vie ihmiseltä niin paljoan aikaa kuin hän itse haluaa. Prosessi vie yleensä keskimäärin viidestä kymmeneen minuuttiin päivittäin, mutta aikaa voi pitkittää niin paljon kuin sinusta vain tuntuu sopivalta.

Miten sitten voit päästä mukaan tähän meditaatioon? Tämä meditaatio prosessi voidaan hajoittaa muutamaan yksinkertaiseen vaiheeseen, pää-asiallisesti sisältäen oikeaan mielentilaan pääsemisen. Tässä muutama vinkki joita voit käyttää tähän kyseiseen meditaatioon:

Istu pystysuorassa ja kiinnitä huomiota kehooosi

Pystysuorassa istuminen pitää mielesi keskittyneenä ja selkärankasi suorana ja rentoutuneena. On suositeltua että istut suoraselkäisessä tuolissa tai jopa tukevalla pehmusteella maassa. Kun olet tässä asennossa, voit alkaa tulemaan tietoisemmaksi kehostasi, aloittaen siitä miten oikeastaan tunnet miten kehonosasi toimivat.

Pysy paikallasi hiljaa

Paikalaan pysyminen meditaation aikana auttaa sinua pitämään keskittymisesi kehossasi. Hiljaisuus tekee saman asian – se on pakollista kun alat tulemaan tietoisemmaksi mielestäsi. Hiljaisuuden ylläpitäminen pitää sisällään myös sisäisen juttelun hävittämisen, koska ajatukset voivat häiritä keskittymistäsi.

Kiinnitä huomiota hengittämiseesi

Tutkaile sitä miten hengität sisään ja ulos. Tämä tietoisuus voi auttaa sinua saavuttamaan rauhallisemman mielentilan erityisesti jos tutkailet arvostelukykyisesti miltä hengittäminen tuntuu nenässäsi, rinnassasi ja vatsassasi.

Se vie jonkin aikaa että tottuu tähän meditaatioon jotta voi tulla "tietoisemmaksi". Tosi asiassa, joillekin se tuntuu oudolta. Jos olet juuri aloittamassa, pistä sivuun jonkin verran aikaa ympäri viikon meditointiin. Se voi koitua hyvinkin vaivan arvoiseksi, koska se tuo paremman tajun sisäisestä rauhasta.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö