Tinnitus on nyt viiden vinkin päästä helpotukseen

Oletko kuullut koskaan sanontaa: "Hiljaisuus on todella äänekästä"? Jos et, niin nyt ainakin olet. Miksi? Koska kun on hiljaista, voi alkaa käsitellä monenlaisia asiota, päättää päätä raastavia tilanteita ja mennä syvälle ajatuksiinsa, joka on hyvää rentoutumista. Joten voit vain kuvitella miten jokin, kuten tinnitus, voi ärsyttää muutenkin äänekästä tilannetta. Lopputulos on tuhoisa johonkin keskittyessä, kuten kotitöihin, nukkumisen, lukemisen ja hiljaisten päätösten tekemisen. Tämä olotila voi johtua altistumisesta koville äänille, hermovaurioista, nenän allergioista, korvatulehduksista ja vieraista esineistä korvan sisällä.

Tinnitus on nyt viiden vinkin päästä helpotukseen

Soiminen, pörinä ja hurina voidaan tukahduttaa ja estää vahingoittamasta korvaa tai aiheuttamasta pysyvää kuulovauriota. Tässä on vinkkejä, joita pitää noudattaa helpottaakseen tinnitusta.

Unohda tietyt ruokalajit

Ruokia joissa on jalostettua sokeria, kofeiinia ja alkoholia ovat epätodennäköisiä syitä tälle olotilalle; mutta ne viehättävät puoleensa. Välttele näitä ruokia ja juomia kuin hyppäämistä tankilliseen kuumaa öljyä.

Vieraile asiantuntijan luona

Tarkastuskerta jossa varmistetaan korvavahan kertyminen, korvatulehdukset, korkea verenpaine ja hypotyreoosi pitäisi tehdä välittömästi. Kaikki nämä voivat aiheuttaa piippauksen korvassa, ja jos yksi näistä diagnosoidaan ja hoidetaan, pitäisi ongelman kadota.

Välttele kireyttä

Paine on yksi osatekijöistä tälle olotilalle. Varmista että olet täysin rentoutunut ja että mikään ei stressaa sinua. Voit kokeilla stressin hävittämistä eri tavoin, kuten ilmoittautumalla joogatunneille, käymässä hierottavana, tai tehdä jotain mistä pidät. Jos rakastat matkustelemista, käy matkalla toisessa kaupungissa ja syö tasapainoisella ruokavaliolla.

Salli pieniä häiriöitä, kun kokeilet keskittyä johonkin

Tämä takaa sen, että et kiinnitä huomiota häiriötekijöihin. Tämän voi saavuttaa sillä, että kuuntelee pehmeää musiikkia takataustalla kun työskentelee. Saman asian voi ajaa myös esimerkiksi tuuletin.

Välttele oleilua alueilla joilla on paljon kovia ääniä pitkiä aikoja

Kokeile pitää etäisyyttä todella luja-äänisestä musiikista ja melusta. Jos sinun täytyy, kokeile olla tekemättä tästä tapaa. Melu voi aiheuttaa vahinkoa tai jopa potentiaalisesti aiheuttaa tuhoa kuulo-systeemissä.

On muitakin suosituksia joita pitäisi harkita kun taistelee tinnitusta vastaan. Kaikista isoin näistä on pitää huolta että korvakäytävät pysyvät siistinä liasta ja vaikusta ja estäen tilanteita joissa annetaan tilaa esineille pudota korviin.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö