Vinkkejä tupakoinnin halujen vähentämiseen

On helpompaa tajuta että tupakointi pitää lopettaa kuin oikeasti lopettaminen. Moni tupakoitsija tietää ettei tupakoinnin lopettaminen ole pelkästään vaikeaa, vaan pikemminkin todella vaikeaa. Ihmiset jotka ovat polttaneet vuosia voivat melkein taata että epäonnistuvat tupakoinnin lopettamisessa. Monet tupakoitsijat lopettavat tupakoimisen vain hetkeksi ja jatkavat taas muutamien päivien, viikkojen tai jopa kuukausien päästä. Tupakointi on maailman yleisin addiktio, ja jos toivot lopettavasi, täytyy sinun pistää peliin todella paljon ponnisteluja.

Vinkkejä tupakoinnin halujen vähentämiseen

On olemassa satoja vinkkejä tupakoinnin lopettamiseen, mutta sinä tarvitset yhden strategian monista joka voisi toimia sinulle. Tupakoinnin lopettamiseen sinun tarvii vältellä, kiertää tai vähentää tupakkaa. Tässä kolme vinkkiä tupakoinnin halujen lopettamiseen.

Vaihda sähkötupakkaan

On todella vaikeaa lopettaa tupkaointi tai vähentää tupakan halua jos on polttanut päivittäin vuosien ajan. Mitä sinun täytyisi välittömästi tehdä on vaihtaa sähkötupakaan. Tämä auttaa sinua kahdella tavalla. Ensiksi, voisit lopettaa perinteisten tupakkien polttamisen, joka tulee olemaan terveellistä. Sähkötupakassa ei ole edes prosenttia niistä vaarallisista vaikutuksista mitä oikeasta tupakasta tehdyillä on. Toiseksi, sähkötupakan polttamisen lopettaminen on helpompaa kuin perinteisten tupakkien polton lopettaminen.

Kun tekee mieli tupakkaa, etsi joku häiriötekijä

Sinulla tulee halusi tiettyihin aikoihin päivästä ja tietyissä tilanteissa. Nämä ajat ja paikat ovat yleensä sidoksissa tupakoimiseesi. Esimerkiksi, jos sinulla on tapa polttaa tupakka ruuan jälkeen, silloin sinulla tulee haluja syömisen jälkeen. Etsi jokin häiriötekijä joka tulee auttamaan sinua lopettamisessa. Halut eivät kestä pitkään ja jos pystyt käyttämään nuo pari minuuttia ilman. että kosket tupakkaan voit lopettaa tupakoinnin.

Ota joku syy miksi sinun täytyy lopettaa

Monilla ihmisillä on terveysongelmia ja heidän pitää lopettaa tupakointi, koska heillä ei ole vaihtoehtoa. Vaikka se ei ole terveellinen tai ideaalinen tilanne, saat siitä helpon oppitunnin. Ota joku päänmäärä joka ei ole suoraan tekemisessä tupakointisi kanssa, mutta jos lopetat tupakoinnin voit saavuttaa sen päänmäärän. Tämä päänmäärä voi olla joku tietty ruumiinrakenne tai muoto, tietyn matkan hölkkääminen tiettyyn aikaan mennessä tai jotain joka motivoi sinua lopettamaan tupakoinnin ja ylitsepääsemään halusi.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö