Pääse eroon paniikkihäiriöstä ja paniikkikohtauksista*

Pääse eroon paniikkihäiriöstä ja paniikkikohtauksista
  • Tekijä: Malte Lange
  • Painos: Äänikirja (Lataa)
  • Kieli: Suomi

Paniikkihäiriön lieventäminen/poistaminen hypnoosilla on tehokas tekniikka, jonka avulla voit muuttaa ajatuksiasi ja seurata itseäsi.

Kuinka päästä eroon paniikkihäiriöstä ja paniikkikohtauksista hypnoosin avulla

Paniikkikohtaukset ovat ajatuksiemme sopimatonta käyttöä, josta tulee todellisuutta, jossa halvaannumme tai reagoimme järjenvastaisesti.

Tätä mallia on mahdollista muuttaa hypnoosin avulla, joka rauhoittaa ahdistuneisuuden oireet ja saamme tilanteen hallinnan takaisin.

 

Pääse eroon paniikkihäiriöstä hypnoosin avulla

Paniikkihäiriön lieventäminen/poistaminen hypnoosilla on tehokas tekniikka, jonka avulla voit muuttaa ajatuksiasi ja seurata itseäsi. Hypnoosi auttaa luomaan uusia ajattelutapoja ja toimintakuvioita, niin että päivittäisiä haasteita on helpompi käsitellä.

 

Mitä ohjelma tarjoaa sinulle?

  • Saat syvän rentoutumisen—juuri silloin kun haluat
  • Voit mykistää ahdistuneisuuden ja paniikin
  • Voit parantaa kykyä hallita itseäsi
  • Ja koet, että on huomattavasti helpompi päästä eroon ahdistuksesta ja paniikista
  • Miten käyttää hypnoosia paniikkihäiriöön ja paniikkikohtauksiin

Kuuntele hypnoosia päivittäin 14 päivän ajan. Tuona aikana, sinun pitäisi huomioida, milloin sinulla on ahdistuskohtauksia, miten ne vaikuttavat sinuun — ja erityisesti niitä tilanteita, joissa et koe niitä. 14 päivän kuluttua sinun tulee vain antaa hypnoosin tehdä työnsä. Olet aina tervetullut kuuntelemaan ohjelman uudestaan tarpeen mukaan, ja kun sinä vain yksinkertaisesti kaipaat rauhallisuuden keidasta jokapäiväisessä elämässäsi.

 

Tyytyväisyys taattu!

Jos seuraat ohjelmaa, etkä vielä 14 päivän kuluttua tunne parannusta paniikkihäiriösi ja paniikkikohtauksiesi suhteen, tarjoamme sinulle täyden rahat takaisin -takuun.

Hanki apua paniikkihäiriöön ja paniikkikohtauksiin tänään— tilaa hypnoosi tältä sivulta


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Ladataan...