Music for Mindful Living

Music for Mindful Living

Music for Mindful Living tarjoaa sinulle mindfulness-musiikkia koko päiväksi. Täydellinen albumi niille, jotka haluavat päivässään enemmän mindful tai haluavat täydentää tietoista elämää.

Musiikkia koko päivälle Mindful Living

Music for Mindful Living-albumilla saat mindfulness-musiikkia päivän eri osiin; aamuun herätessäsi, päivällä työskennellessäsi, rentoutuessasi ja illalla nukkumaan mennessäsi.

Musiikki pitää huomiosi tässä hetkessä sovittaen yhteen miellyttäviä säveliä, kevyttä laulua ja ääniä ympäröivästä maailmastamme.

Music for Mindful Living-musiikin on säveltänyt Henrik Koitzsch, joka hyödyntää sävellystyössään laajaa tuntemusta siitä, mitä musiikki voi saada aikaan opastaessaan sinua oikeaan mindful-suuntaan. 

Kappaleet toistetaan 432 Hz:n taajuusalueella, jota kutsutaan maailmankaikkeuden kultaiseksi suhteeksi. Se on erityisen harmoninen suhde, joka toistuu kaikkialla luonnossa, esimerkiksi kasveissa ja eläimissä ja myös taivaankappaleissa. Kultainen suhde, jota kutsutaan myös nimellä Phi, on yksi maailmankaikkeuden perustavanlaatuisista mittasuhteista, johon koko maailma perustuu ja jonka me ihmiset koemme erityisen miellyttävänä ja harmonisena - täydellistä musiikkia, josta saat enemmän mindful living.

Käyttäessäsi Music for Mindful Livingaa saat

Music for Mindful Living-albumin, joka sisältää 4 erillistä musiikkiosuutta, joista kukin kohdistuu päivän eri osiin. Näin voit aina antaa itsellesi tarvitessasi ylimääräisen annoksen mindfulness

Mindful living 1 - Waking up

Kokoelman ensimmäinen raita alkaa pehmeästi ja antaa sinulle raikkaan alun päivällesi; sekoitus pianon ja kitaran säveliä, joita täydentävät linnun äänet ja kevyt laulu taustalla. Täydellinen osa mindfulnes-musiikkia päiväsi alkuun.

Kesto: 11.57 minuuttia.

Mindful living 2 - Work

Toinen osa on ensimmäistä osaa energisempi ja auttaa sinua keskittymään työskennellessäsi niin, ettet herpaannu ja päästä ajatuksiasi lentämään. Tämä raita pitää sinut tässä hetkessä olematta häiritsevä ja on hyvänä tukenasi työpaikalla.

Kesto: 11.25 minuuttia.

Mindful living 3  - Relax

Kun palaat töistä kotiin, kaipaat todennäköisesti vähän rentoutumista ja haluaisit käyttää 10 minuuttia aivan itseksi kootaksesi itsesi. Usein se on kaikki mitä tarvitset ja juuri tässä albumin kolmas osa pääsee oikeuksiinsa. Upea osa mindfulness-musiikkia, jonka avulla voit työntää työpäivän stressin taaksesi, keskittää mielesi ja valmistautua loppupäivään.

Kesto: 9.35 minuuttia.

Mindful living 4 - Sleep

Albumin viimeinen osa valmistelee sinut levolliseen yöuneen. Sen aikana vapautat kehosi tuntemaan luonnollisen uneliaisuuden ja lopetat keskittymisen päivän tapahtumiin. Hyvä tapa lopettaa mindful päivä.

Kesto: 13.33 minuuttia.

Rentoudu paremmin ja tule tähän hetkeen Music for Mindful living - harmonista mindfulness-musiikilla koko -päiväksi. Osta nyt ja lataa heti.


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Ladataan...