Tranquille: Meditaatio- ja Mindfulness-musiikkia

Tranquille: Meditaatio- ja Mindfulness-musiikkia

Tranquille: Meditaatio- ja Mindfulness-musiikkia -albumi koostuu kolmesta raidasta, joista jokainen kestää n. 15 minuuttia. Jokainen raita voidaan kuunnella erikseen tai perättäin kahden muun raidan kanssa. Sinä päätät.

Helli itseäsi ihanalla meditaatiomusiikilla, joka auttaa sinua päivittäisessä meditoinnissasi

Olemme tuottaneet yhteistyössä säveltäjän Leonard Axelsson kanssa kolme mahtavaa ja rentouttavaa raitaa aitoa meditaatiomusiikkia.

Sarjan nimi on Tranquille ja se on tehty erityisesti sinun omiin meditaatiohetkiisi. Musiikki on suunniteltu luomaan inspiroivan ja tunnelmallisen ilmapiirin meditaatiolle, joogalle ja muille ruumiin ja sielun harjoituksille.

Tranquille: Meditaatio- ja Mindfulness-musiikkia -albumi koostuu kolmesta raidasta, joista jokainen kestää n. 15 minuuttia. Jokainen raita voidaan kuunnella erikseen tai perätääin kahden muun raidan kanssa. Sinä päätät.

Kaikkiin kolmeen raitaan on haettu inspiraatiota luonnosta ja niissä on lumoavia ja rentouttavia luonnonääniä taustalla. Äänet antavat sinulle valloittavan sisäisen ja ulkoisen vapaudentunteen. Kaikki kolme raitaa ovat erittäin moninaisia ja auttavat luomaan erilaisia meditaatiotunnelmia.

Tranquille -meditaatiomusiikkialbumin sisältö:

  1. Veden äärellä -meditaatiomusiikki. Rauhallisen ruotsalaisen merenrannan aaltoja, raita etenee hitaasti ja inspiroi rauhallisuutta, rentoutumista ja ruumiin ja sielun vapautta.
  2. Metsän rauhaa -meditaatiomusiikki. Kuuntele Etelä-Euroopan rauhoittavia metsänääniä ja linnunlaulua. Musiikkimatka, joka avautuu ja kehittyy koko raidan ajan. Mukavaa ja rentouttavaa musiikkia rauhallisella ja pehmeällä rytmillä.
  3. Celestielle-meditaatiomusiikki. Parantava ja meditoiva, rauhaa inspiroivat ja pehmeät piano-, syntetisaattorisävelet sekä taustalla tunnelmallisia tuulenhenkäyksiä.

 


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Ladataan...