Veden kiertokulku

Veden kiertokulku

Veden kiertokulku kuvaa veden eri olomuotoja sateesta alas mereen ja jälleen ylös pilviin. Levyn musiikilla on rauhoittava vaikutus joten se sopii erinomaisesti taustamusiikiksi, mutta samalla sen sisäinen rikkaus on nautinnollista myös keskittyneessä...

Veden kiertokulku alkaa äänen jokaisen tipan vettä, nyt edustettuna musiikkia. Koska ääni sateen saa enemmän intensiivistä, niin ei musiikkia. Kuuntelija kehotetaan seuraamaan eri vaiheissa veden pieni metsä puro, turbulentti virtaus, tyyni meri ja takaisin pilviä. Koska eri kuin veden tuntuu niin erilaisia ovat tunnelmia musiikin, joskus hoppu, joskus voimakas kuin meri.

Veden kiertokulku on siis matka, kokemus keskittynyt kuuntelu. Mutta musiikki pidetään yhdessä samaan aikaan sen melodinen ja harmoninen rauha ja sopii taustamusiikiksi.Instrumantation leveä, näppäimistöjä kuten piano, urut ja synthezizers kanssa huilut, kitara jouset hiekka yhdistettynä. Joissakin osissa - kuten pyörrevirtausolosuhteissa - rumpu itse antaa musiikin jazz tuntuu, mutta koko ajan melodia keskipisteenä.

Eri kappaleista seuraa ilman taukoa, ja vaikka musiikki muutoksia miten puhelin pidetään jatkuvana virtana. Veden kiertokulku siis sopii tasapaino kehon ja luomaan rauhallisen taustan tunnelma.


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Titlarna:
1. Sade
2. Pohjavesi Koulutus
3. Metsä virta
4. Kosken
5. Pinnan alla
6. Musta Pond
7. Ulosvirtaus
8. Vikas joki
9. Voimakas joki
10. Käydä
11. Liikkumaton meri
12. Unelmia meri
l13. Ohdullinen meri
14. Ancient meri
15. Haihtuminen - Pilvet

Ladataan...