Voita sosiaalinen fobiasi - Voita sosiaalinen ahdistus ja fobia hypnoosilla

Voita sosiaalinen fobiasi - Voita sosiaalinen ahdistus ja fobia hypnoosilla

"Voita sosiaalinen fobiasi" auttaa sinua muuttamaan ajatusmalliasi ja tapojasi, jotta voisit olla avoimempi ja sosiaalisempi ja unohtaa ahdistuksen ja pelot, joita sosiaaliset tilanteet saavat aikaan.

Äänikirja (CD)
  • 39,95 €

Pääse eroon sosiaalisesta fobiasta ja ahdistuksesta. Tehokas hypnoosi auttaa sinua parempaan sosiaaliseen elämään.

Sosiaalinen fobia voi olla valtava este voitettavaksi. Se voi luoda suurta epävarmuutta ja sen vuoksi voit jäädä paitsi useista mahtavista ja hauskoista kokemuksista. Sosiaalisten tapojen muuttaminen vie aikaa, mutta hypnoosi voi auttaa sinua huomattavasti.

Hypnoosi on suunniteltu muuttamaan toimintoja ja ajatuksia ja tekemään elämästä positiivisempaa. Sitä voidaan käyttää sosiaalisten mallien muuttamiseen ja ahdistuksen ja sosiaalisen fobian poistamiseen.

Sosiaalisen fobian hoito hypnoosilla

"Voita sosiaalinen fobiasi hypnoosilla" auttaa sinua muuttamaan ajatusmalliasi ja tapojasi, jotta voisit olla avoimempi ja sosiaalisempi ja unohtaa ahdistuksen ja pelot, joita sosiaaliset tilanteet saavat aikaan.

Kuinka hypnoosi voi auttaa sosiaalisen fobian ja ahdistuksen voittamisessa?

Miellyttäviä tilanteita hahmottamalla, sekä negatiivisia ajatuksia ja pelkoja häivyttämällä, voi hypnoosi muuttaa sosiaalisen fobian nopeasti sosiaaliseksi avoimuudeksi. Saat uusia mahdollisuuksia nauttia sosiaalisista kokemuksista.

Kuinka hypnoosia käytetään sosiaalisen fobian ja ahdistuksen voittamiseen?

Hypnoosi toimii parhaiten kuuntelua toistamalla.

Kuuntele sosiaalisen ahdistushäiriön hypnoosia päivittäin 14 päivän ajan. 14 päivän jälkeen hypnoosi toimii alitajunnan kautta. Yritä miettiä myös päivittäin, kuinka voit avautua enemmän, olla sosiaalisempi ja vähentää sosiaalisen fobian tunnettasi.

14 päivän jälkeen voit kuunnella hypnoosia tarvittaessa. Muistathan, ettei hypnoosista voi saada yliannostusta - se ei ole vaarallista. Jokainen kuuntelukerta vahvistaa edellisen kuuntelukerran vaikutusta.

Tee jotain sosiaalisen fobiasi ja ahdistuksesi poistamiseksi... Osta "Voita sosiaalinen fobiasi" jo tänään!


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

* Tulokset vaihtelevat henkilön mukaan, emme voi taata sivustolla kuvattuja tuloksia. Lue lisää

Nimetön
Perjantai, 20. Syyskuu 2013

* Tulokset vaihtelevat henkilön mukaan, emme voi taata sivustolla kuvattuja tuloksia. Lue lisää
Äänikirja (CD)
  • 39,95 €
Ladataan...