Meditaatioappi - Meditoi silloin kun haluat käyttäen ilmaista appia

Mindly.fi tarjoaa älykkään meditaatioapin ja sinulla on aina henkilökohtainen meditaatio-opas mukanasi ja voit rauhoittaa mielesi ja ladata energiaa aina niin halutessasi. Appi on ilmainen ja se toimii Apple- ja Android-laitteissa.

Meditaatioappi - Meditoi silloin kun haluat käyttäen ilmaista appia

Miellyttävä ja rentouttava meditaatioappi mindly.fi

Suosittu mindly.fi-meditaatioappi tekee meditoinnista helppoa ja voit meditoida vaivattomasti aina, kun se sopii sinulle. Meditaatio on erittäin tehokas keino hidastaa, rauhoittaa keho ja mieli ja keskittää huomion elintärkeisiin asioihin. Valitettavasti meditointia ei aina ole helppoa aloittaa.

Ehkäpä päivän rakenne on sellainen, että työ- tai kotitöiden välillä ei ole paljon vapaata aikaa muihin asioihin ja siksi on tärkeää hyödyntää jokainen pieni hetki, kun sitä tarjoutuu päivän aikana. Tätä varten meditaatioappi on ihanteellinen ja joustava ratkaisu.

Meidän meditaatioappimme avulla on paljon helpompi meditoida sopivan hetken tullen ja lyhytkin meditaatio päivällä voi vähentää stressiä ja antaa enemmän energiaa keholle ja mielelle. Jopa niin lyhyt kuin 10-12 minuutin meditointi riittää antamaan mitattavan vaikutuksen aivoihin ja appimme avulla on helppoa meditoida aina, kun mahdollisuus tarjoutuu. Monet meistä voivat hyötyä siitä.

Kuinka mindly.fin meditaatioappi toimii?

Et tarvitse mitään erityisiä edellytyksiä meditointiin. Tarjoamme erilaisia äänikirjoja, jotka ohjaavat meditaatiota ja niitä voidaan toistaa älykkäästä sovelluksesta, joten sinulla on tehokas meditaatiotyökalu, olitpa sitten aloittelija tai jo vuosia meditoinut.

Meidän meditaatio-sovelluksemme toimii sekä Apple- että Android-laitteissa, joten vaikka siirryt toisen käyttöjärjestelmän puhelimeen, voit aina käyttää meditaatioappia tai käyttää sitä sivuston kautta, heti, kun olet liittynyt yksityiseen tiliisi osoitteessa mindly.fi.

Sinun tarvitsee vain löytää sopiva meditointipaikka ja aloittaa sitten itsellesi sopiva meditointi. Meditaatioappi on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja toimii kaikkien mindly.fi-ohjelmiesi kokoelmana.

Jos haluat tietää enemmän, voit lukea suositusta meditaatioapistamme. Ilmainen appi on ladattavissa alla.

Apple MeditaatioappiGoogle Meditaatioappi

Nauti meditaatioapistasi osoitteesta mindly.fi

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö