Mindfulness-appi - kuuntele mindfulness ilmaisella apilla

Etsitkö mindfulness-sovellusta? Sitten voimme auttaa! Lataamalla ilmaisen apin voit käyttää kaikkia ohjelmiasi mindly.fista. Appi on nopea ladata, helppokäyttöinen ja se toimii sekä Apple- että Android-laitteilla.

Mindfulness-appi - kuuntele mindfulness ilmaisella apilla

Mindfulness-app edut

Älykäs mindfulness-sovellus mindly.filta on tehokas ja joustava ratkaisu niille, jotka haluavat tietoisempaa elämää ja voi olla suuri askel kohti vähemmän kaoottista ja kiireistä jokapäiväistä elämää.

Älypuhelimella tai tabletilla käytettävän mindfulness-apin avulla voit tehdä mindfulness-harjoituksia mindly.filta aina, kun haluat vähentää kiireistä oloa ja löytää rauhaa ja hiljaisuutta kun sitä tarvitset.

Itse asiassa mindfulnesssta on tullut niin suosittu, että useat julkiset ja yksityiset yritykset ovat asentaneet työntekijän työpuhelimiin mindfulness-apin. Se takaa tyytyväisemmät ja tuottavammat työntekijät samalla, kun se tarjoaa paremman työympäristön, joten kaikki voittavat.

Kaikki osaavat käyttää mindfulness-appiamme

Jos et ole vielä kokeillut mindfulness-appia etkä ole varma, onko se sinulle sopiva, voit kokeilla tuotteitamme jopa 14 päivää ja jos et ole tyytyväinen, hyvitämme tilauksen 14 päivän kuluessa, jos osto on tehty kotisivuillamme. Voit ladata suositun appimme ilmaiseksi ja käyttää sillä ohjelmiasi mindfulnessn avulla.

Kaikki osaavat käyttää sitä ja apillamme sinulla on aina mahdollisuus käyttää harjoituksia niitä tarvitessasi. Lisäksi sovellus on käytettävissä Apple- ja Android-laitteissa, joten vaikka vaihdat puhelinta, mindfulness-ohjelmasi ovat aina käytössäsi.

Mindfulness opettaa sinulle rentoutumistekniikoita ja tavan saavuttaa sisäisen syvän rauhan ja läsnäolon tunteen tässä hetkessä. Sinusta tulee enemmän maanläheinen ja tunnet olevasi vähemmän kiireinen. Ilman sisäistä rauhaa ja rentoutumista sinulle syntyy stressiä, mutta mindfulness-apilla saat 10-15 minuuttia rauhaa ja keskittymistä, joka tarvitset täyttämään energiaasi loppupäiväksi.

Jos haluat, voit lukea lisää mindfulness-ohjelmastamme. Ilmainen appi on ladattavissa alla:

Apple Mindfulness-appiGoogle Mindfulness-appi

Nauti omasta mindfulness-apistasi

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uutisia ja hienoja tarjouksia suoraan postilaatikkoosi.

Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käytön. Lue tietosuojakäytäntö