Tinnituksen hoito hypnoosilla

Tinnituksen hoito hypnoosilla

Häiritsevätkö korkeat äänet tai korvien soiminen sinua jatkuvasti? Hanki tehokas apu häiriöäänen vähentämiseksi niin, ettei tinnitus enää vaivaa sinua.

Äänikirja (Lataa)
  • 26,95 €
  • 23,95 €
  • Tallenna 3,00 €

Tinnituksen hoito hypnoosilla

Häiritsevätkö korkeat äänet tai korvien soiminen sinua jatkuvasti? Hanki tehokas apu häiriöäänen vähentämiseksi niin, ettei tinnitus enää vaivaa sinua. Hypnoosi vaimentaa vaikutelmaasi kiusallisesta tinnitusäänestä niin, että havaitset tinnitusta paljon vähemmän tai ehkä et ollenkaan.

Vaimenna korkeita ääniä ja elä ilman tinnituksen vaikutusta

Aivan liian monet kärsivät tinnituksesta ja ovat häiriintyneitä korkeista äänistä, korvien soimisesta tai korvissa kuuluvasta napsahtelemisesta.

Se voi olla heikentävä tila, joka vaikuttaa nukkumiseesi, työhösi, keskittymiskykyysi, mielialaasi ja paljon muuhun. 

Mutta tiesitkö, että alitajuntaasi voidaan harjoittaa niin, että kykenet olemaan välittämättä näistä äänistä, niin etteivät ne enää vaikuta sinuun? Niitä voidaan vähentää tai ne voidaan poistaa kokonaan.

"Tinnitusta hoidetaan hypnoosilla" tarjoaa sinulle:

  • Pääset rentouttavaan ja rauhoittavaan hypnoosiin. Voit kuunnella sitä missä tahansa, ja se toimii aivan automaattisesti.
  • Opit harjoittamaan alitajuntaasi, etkä enää huomaa tinnitusta.
  • Saat paljon energiaa, jota vapautuu koko elimistössäsi ja tulet hyvälle tuulelle, niin että voit taas keskittyä olennaiseen.

Hypnoosi on saatavana kahtena eri versiona—toisessa kuuluu meditoiva ja rauhoittava musiikki taustalla, ja toinen on ilman taustamusiikkia. Voit itse valita kumpi sopii juuri sinulle parhaiten.

Parhaaseen tulokseen pääset kuuntelemalla toistuvasti aina tuntiessasi siihen tarvetta, ja halutessasi vähentää tunnettasi tinnituksesta.

Hankkiudu eroon tinnituksesta ja osta "Tinnituksen hoito hypnoosilla" täällä!


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

* Tulokset vaihtelevat henkilön mukaan, emme voi taata sivustolla kuvattuja tuloksia. Lue lisää

Kristiina
Perjantai, 9. Kesäkuu 2023
Mieslukijan ääni on täydellisen rentouttava. Suosittelen tätä kaikille tinnituksesta kärsiville. Ostin tämän noin kuukausi sitten ja kuuntelen tämän joka ilta nukkumaan mennessä sekä aamuyöllä jos herään liian aikaisin. En ole vieläkään kyllästynyt sillä olen päässyt vain pari kertaa loppuun asti koska nukahdan aina jossain vaiheessa :D *
Nimetön
Sunnuntai, 31. Heinäkuu 2022
Suosittelen, erittäin hyvä äänikirja. Tinnitus on jo muutamilla kuuntelukerroilla vaimentunut. *
Nimetön
Maanantai, 8. Syyskuu 2014
Nimetön
Sunnuntai, 1. Joulukuu 2013

* Tulokset vaihtelevat henkilön mukaan, emme voi taata sivustolla kuvattuja tuloksia. Lue lisää
Äänikirja (Lataa)
  • 26,95 €
  • 23,95 €
  • Tallenna 3,00 €
Ladataan...