The Five Minute Journal (Green)

The Five Minute Journal (Green)

Kuuluisa päiväkirja Five minute journal, tehnyt Intelligent Change, auttaa sinua saavuttamaan paremman ja onnellisemman elämän. Yksinkertainen ja hauska tapa kirjoittaa päiväkirjaa - ja sellainen, jonka avulla saat enemmän onnea jokaiselle päivälle.

Kirja (Muut)
 • 52,95 €
 • 42,36 €
 • Tallenna 10,59 €

Huippusuositun, yksinkertaisen ja intuitiivisen päiväkirjan tarjoaa Intelligent Change. Se auttaa sinua pitämään myönteistä ja elämää vahvistavaa päiväkirjaa joka päivä!

5 minute journal esimerkki

The five minute journal on salainen aseesi keskittyä kaikkiin myönteisiin puoliin elämässäsi ja tulla entistä tietoisemmaksi. Sen yksinkertainen, mutta erittäin tehokas muoto perustuu positiiviseen psykologiaan, jonka avulla voit aloittaa päivittäin innoituksella, kiitollisuudella ja keskittyä tekemään päivästä niin hyvän kuin mahdollista.

Käytä mahdollisuutesi lisätä onnellisuutta, luoda vahvemmat ystävyyssuhteet ja saada lisää optimismia jokaiselle päivälle!

Osta lisää ja säästää rahaa pakettitarjouksilla:

Mitä The Five Minute Journal on?

Periaatteessa se on päivyri, joka tekee sinulle joukon kysymyksiä aamulla ja illalla. Ne on helppo käsitellä vain 5 minuutissa.

Joka aamu sinua pyydetään pohtimaan, mistä olet kiitollinen, mikä tekisi päivästäsi hyvän - ja mikä on mantrasi (vahvistus) tälle päivälle. Sinä saat myös innostavia lainauksia alkuun päästäksesi.

Illalla kirjoitat muistiin 3 asiaa, jotka olivat upeita tänään ja yhden, joka tekee huomisesta vielä paremman.

Päiväkirja on laajan positiivisen psykologian tutkimuksen tuote. Joka päivä se auttaa sinua keskittymään kiitollisena olemiseen, keskittämään huomion siihen, kuinka voit tehdä päivästä hyvän - ja mikä parasta, saa sinut pohtimaan kaikkea hyvää elämässäsi.

The five minute journal yleiskatsaus

Miksi kirjoittaa 5 minuutin päivyrimerkintä ja keskittyä onnellisuuteen ja kiitollisuuteen?

The 5 Minute Journal-ohjelman tavoite on auttaa ihmisiä saavuttamaan korkeampi kiitollisuuden taso jokapäiväisessä elämässään. Syy tähän on se, että kaksi päivyrin kehittäjää ovat tutkineet kiitollisuuden vaikutuksista tehtyä tutkimustyötä Greater Good Science Center, University of California, Berkeley ssa ja myös University of California, Davis. Näissä tutkimuksissa päädyttiin siihen, että korkeampi kiitollisuuden taso voi:

 • Tuottaa vahvemman immuunijärjestelmän ja alentaa verenpainetta.
 • Antaa suuremman myönteisten tunteiden tilan.
 • Antaa enemmän iloa, optimismia ja onnellisuutta.
 • Tuottaa vahvemman halun olla antelias ja jakaa myötätuntoa muille.
 • Vähentää yksinäisyyden ja eristymisen tunnetta.

Opi, kuinka voit käyttää The Five Minute Journal-ohjelmaa

Katso opas, jossa kerrotaan, miten käytät The 5 Minute Journal-ohjelmaa, täällä:

Tim Ferris suosittelee – katso, kuinka hän käyttää The 5 Minute Journal-ohjelmaa, täällä:

"The simplest thing you can do to start your day happy"


* Tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Lue lisää

Osta lisää ja säästää rahaa pakettitarjouksilla:

Kirja (Muut)
 • 52,95 €
 • 42,36 €
 • Tallenna 10,59 €
Ladataan...